Hírlevél
Egészséges életmód

Milyen hatásokat képes előidézni a máriatövis

A máriatövis a méregtelenítés első számú gyógynövénye. Csökkenti a gyulladásokat és megköti a szabadgyököket, melyek a májsejteket is károsítják.

Bővebben...

 

Gyógyulás bodzával

A bodza szirup képes lerövidíteni a betegség időtartamát. Mivel kitűnő gyulladáscsökkentő és lázcsillapító, valamint természetes antibiotikus hatása is van, segít mielőbb túllenni a különböző fertőzéseken.

Bővebben...

 

Vitamin gyerekeknek

A gyermek multivitamin készítmények legmegbízhatóbb formái azon étrendkiegészítők, melyek természetes összetevőkből állnak.

Bővebben...

 

Cukorbetegség ellen friss berkenye

Cukorbetegeknek a fekete berkenye az egyik leghasznosabb gyógynövény. Segítségével megakadályozhatjuk, hogy a vércukorszint csökkenésnek vagy növekedésnek induljon.

Bővebben...

 

Pánikbetegség és szorongás ellen Noni ital

A pánikbetegség kezelése gyógyszer nélkül, otthoni körülmények közt is lehet hatékony.

Bővebben...

 

Hőhullám ellen vöröshere izoflavon

Hőhullámok ellen természetes módon is védekezhetünk. A gyógynövények közt a vöröshere az, mely a legmegbízhatóbb segítséget nyújtja ezen a téren.

Bővebben...

 

C-vitamin rendelés és házhozszállítás

A természetes C-vitamin kapszula és folyadék segítségével védekezhetünk azon oxidatív károsodással szemben, mellyel a környezeti ártalmak, a feldolgozott, mesterséges anyagokat tartalmazó ételek és italok, valamint a stressz fenyeget minket.

Bővebben...

 

Alveo a Bioplus-on

A Mastervit étrendkiegészítő gyógynövények hatóanyagainak tökéletes kombinációjával biztosít vitaminokat, ásványi anyagokat a szervezet számára.

Bővebben...

 

Bodzaszörp gyerekeknek és felnőtteknek

A bodzaszörp a Sambucoltól természetes összetevőket tartalmaz, gyógynövényi hatóanyagokkal segíti a gyógyulást különböző betegségektől. Influenza szezon idején nélkülözhetetlen minden család házi patikájában!

Bővebben...

 

Goji megoldáscsomagok

A goji ital az egészségtudatosan élők mindennapjaiban szilárd helyet foglal el. Belőle könnyen hozzájuthatunk azokhoz a tápanyagokhoz, melyekre a szervezetnek alapvetően szükséges van.

Bővebben...

 

Nyitvatratás

Hétfő 9 00-19 00
Kedd 9 00-19 00
Szerda 9 00-19 00
Csütörtök 9 00-19 00
Péntek 9 00-19 00
Szombat 9 00-19 00
Vasárnap Zárva