Hírlevél
Egészséges életmód

A szifilisz gyógyítása házilag

Mit tegyünk szifilisz esetén? Mielőbb forduljunk orvoshoz, hiszen a betegnek a fertőzés első két stádiumában a legjobbak a kilátásai a teljes gyógyulásra.

Bővebben...

 

Melyek a székrekedés okai és kezelési módjai

A székrekedés okai eltérőek lehetnek különböző életkorokban. A kor előrehaladtával a bélrendszer működése lelassul, ennek természetes következményeként is jelentkezhet a szorulás.

Bővebben...

 

Hererák tünetek és kezelés

A hererák jelei lehetnek a fájdalom, a herék megkeményedése, érzéketlenné válása, megduzzadása, de előfordulhat, hogy a beteg elnehezültnek érzi vagy víz felgyülemlését tapasztalja a herékben.

Bővebben...

 

Zsírégető és fogyókúra tippek

A fogyás hasról házilag az egyik legnehezebb feladat. Lapos hasat már néhány napos diétával elérhetünk, de az igazi fogyás, amikor a zsírrétegek is megmozdulnak, általában jóval tovább várat magára, éppen ezért nagyon kitartást és türelmet is igényel.

Bővebben...

 

Alacsony vérnyomás ellen természetes gyógymódok

Az alacsony vérnyomás elsősorban kellemetlen tüneteket tud okozni. Bár egészségügyi kockázata jóval kisebb, mint a magas értékeknek, a hozzá kapcsolódó panaszok nagyban ronthatják az életminőséget.

Bővebben...

 

Mitől ilyen értékes a zöldárpa

Mitől ilyen értékes a zöldárpa? Az egyik leggazdagabb tápanyagforrás, tele vitaminokkal, 80 féle enzimmel, 18 aminosavval, rengeteg ásványi anyaggal.

Bővebben...

 

A fehér lepedékes nyelv

A fehér lepedékes nyelv egy bizonyos szintig természetes. Azonban, amennyiben a lepedék rétegződik és vastaggá válik, érdemes utánajárni a kiváltó oknak.

Bővebben...

 

Daganatos megbetegedések ellen hunza barackmag

A sárgabarack és magja a mindennapi hunza-étrend része. A Himalája hegyei között élő népcsoport több szempontból is különleges.

Bővebben...

 

Kehidakustány fürdő hatásai

A Kehidakustány fürdő magas kálcium-magnézium-hidrogén-karbonát tartalmú vizével emelkedik ki a hazai gyógyfürdők sorából.

Bővebben...

 

Az autoimmun betegségek sokfajta gyógymódja

Az autoimmun betegségek olyan megbetegedéseket takarnak, amikor a szervezet immunrendszere valamilyen okból a saját, egészséges sejtjei ellen indít téves immunreakciót, támadást.

Bővebben...

 

Nyitvatratás

Hétfő 9 00-19 00
Kedd 9 00-19 00
Szerda 9 00-19 00
Csütörtök 9 00-19 00
Péntek 9 00-19 00
Szombat 9 00-19 00
Vasárnap Zárva