Hírlevél
Ideje lecserélni nyári gumiját

A jó idő beköszöntével még azok is gyakrabban hajtanak az utakra, akik a téli síkos útviszonyok közepette idegenkedtek ettől. Ahhoz azonban, hogy megvalósuljon a biztonságos közlekedés, rendszeresen ellenőriznie kell az abroncs állapotát. Itt a tavasz és a nyári gumi akció által kínált remek lehetőségekkel Önnek is érdemes élnie. Ha szívesen megoldaná a vásárlást akár otthona kényelméből, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnia weboldalunkra. Nyári gumik széles választékával várjuk mindazokat, akik a korrekt árak miatt nem szeretnének lemondani a magas minőségről sem.

Évszakváltáskor gyakrabban hallani arról, hogy a téligumi használata speciális összetételénél és kialakításánál fogva mekkora jelentőséggel bír, de arról sem lenne szabad elfeledkezni, hogy miként a nyárigumi sem alkalmas a hét fok alatti hőmérsékleti és útviszonyokban történő közlekedésre, úgy a téligumit is ajánlott lecserélni tavasszal. De miért is fontos ez? Miért nem célszerű a télen használatossal útnak indulni a jó időben? A téli abroncsok speciális anyagösszetételüknél fogva kifejezetten a hideg körülményekre lettek kifejlesztve. A szilika összetevőt tartalmazó autógumi másként viselkedik, ha az idő jobbra fordul, ami főként nyáron, a nedves útszakaszokon tapasztalható kanyarodásnál.

Továbbá érdemes azzal is tisztában lennie, hogy ha téligumival gurul az utakra hét fok felett, számíthat arra, hogy gépjárműve hangosabban üzemel majd, és a fogyasztása is megnövekedik. Érdemes tehát lecserélnie azt, ha másért nem is, akkor a kopás megelőzéséért, hogy még egy téli szezont kibírjon a téli abroncs.

Ha kedvező áron szeretne nyárigumit beszerezni, ne hagyja ki webáruházunk felkeresését. Kihagyhatatlan árakkal, autógumi keresővel, akciós ajánlatokkal, és korrekt szállítási feltételekkel állunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére.

 

Nyitvatratás

Hétfő 9 00-19 00
Kedd 9 00-19 00
Szerda 9 00-19 00
Csütörtök 9 00-19 00
Péntek 9 00-19 00
Szombat 9 00-19 00
Vasárnap Zárva