Hírlevél
PR cikkek

Rendelés előtti konténer árak

A konténer szállítás árak tekintetében most nagyon jól jár velünk! Ne hagyja ki legfrissebb ajánlatainkat, melyek Budapestre és Pest megyére vonatkoznak! Részletes konténer árak weboldalunkon!

Bővebben...

 

Hőhullám ellen vöröshere izoflavon

Hőhullámok ellen természetes módon is védekezhetünk. A gyógynövények közt a vöröshere az, mely a legmegbízhatóbb segítséget nyújtja ezen a téren.

Bővebben...

 

C-vitamin rendelés és házhozszállítás

A természetes C-vitamin kapszula és folyadék segítségével védekezhetünk azon oxidatív károsodással szemben, mellyel a környezeti ártalmak, a feldolgozott, mesterséges anyagokat tartalmazó ételek és italok, valamint a stressz fenyeget minket.

Bővebben...

 

Alveo a Bioplus-on

A Mastervit étrendkiegészítő gyógynövények hatóanyagainak tökéletes kombinációjával biztosít vitaminokat, ásványi anyagokat a szervezet számára.

Bővebben...

 

Bodzaszörp gyerekeknek és felnőtteknek

A bodzaszörp a Sambucoltól természetes összetevőket tartalmaz, gyógynövényi hatóanyagokkal segíti a gyógyulást különböző betegségektől. Influenza szezon idején nélkülözhetetlen minden család házi patikájában!

Bővebben...

 

Karikás szem ellen Byas Eye Lifter

Karikás szem ellen Byas Eye Lifter használata már a 20-as évek végétől ajánlott. Ebben a korban is komoly önértékelési zavarokat okozhat a rendszeresen puffadt, duzzadt szem, aminek eltüntetésére nem sok megbízható praktika létezik.

Bővebben...

 

Goji megoldáscsomagok

A goji ital az egészségtudatosan élők mindennapjaiban szilárd helyet foglal el. Belőle könnyen hozzájuthatunk azokhoz a tápanyagokhoz, melyekre a szervezetnek alapvetően szükséges van.

Bővebben...

 

Sambucol Immuno forte bodza szirup

A Sambucol fekete bodza készítmény legismertebb hatása, hogy segítségével kezelhetjük a gyakori légúti fertőzéseket.

Bővebben...

 

Teherbeesés méhpempő kúra alatt

A teherbeesés méhpempővel természetes hatóanyagokkal történik. Összetevőit a szervezet hormonokká tudja alakítani, így képes változtatni a progeszteron, a tesztoszteron és az ösztrogén mennyiségét - amelyikre éppen szükség van.

Bővebben...

 

Természetes probiotikum felnőtteknek

A probiotikum kapszula antibiotikum mellé kedvező hatásai miatt ajánlott. Nemcsak a gyerekek, de a felnőttek szervezetét is megviseli, ha antibiotikumot kell szedniük.

Bővebben...

 

Nyitvatratás

Hétfő 9 00-19 00
Kedd 9 00-19 00
Szerda 9 00-19 00
Csütörtök 9 00-19 00
Péntek 9 00-19 00
Szombat 9 00-19 00
Vasárnap Zárva