Hírlevél
Építkezés, Építőipar

Konténeres Sittszállítás minden budapesti kerületben

A konténer rendelés és sittszállítás Budapest kerületeiben könnyedén megoldható összeszokott csapatunkkal! 10 éve tevékenykedünk a fővárosban és több Pest megyei településen.

Bővebben...

 

Rendelés előtti konténer árak

A konténer szállítás árak tekintetében most nagyon jól jár velünk! Ne hagyja ki legfrissebb ajánlatainkat, melyek Budapestre és Pest megyére vonatkoznak! Részletes konténer árak weboldalunkon!

Bővebben...

 

5-6 légkamrás ablak akció Dunaújvárosban

Műanyag ablakok Dunaújvárosban is. Szolgáltatásunk bővítése ként szeretnénk ismertetni ablakainkat mindenkivel, így műanyag ablakok Dunaújvárosban is megtalálhatók az SzG minőségben. minden amit máshol nem talál meg, sok év garancia 42%-ot spórolhat a beépítésen és kőművest sem kell hívnia, ingyenes felmérés a helyszínen, szintén ingyenes tervezés, sőt egyedi méretnél sem kell plusz költséget fizetnie.

Bővebben...

 

Műanyag nyílászáró, nyílászáró árak, akciók

Műanyag nyílászáró, nyílászáró árak, akciók  A nyílászáró árak nem tartalmaznak felárat az egyedi méretek esetén sem, és igazán rövid, gyors, két hetes gyártási idővel dolgozunk. Komoly, hosszú távú, 10 év garanciát vállalunk az egyes munkákra. A különböző ablaktípusaink természetesen különböző, típustól függően eltérő nyílászáró árakkal rendelkeznek.

Bővebben...

 

Nyitvatratás

Hétfő 9 00-19 00
Kedd 9 00-19 00
Szerda 9 00-19 00
Csütörtök 9 00-19 00
Péntek 9 00-19 00
Szombat 9 00-19 00
Vasárnap Zárva