Hírlevél
PR cikkek

Kórokozó ellenes immunerősítő szerek, ételek és vitaminok

Az immunerősítő szerek segítségével egész évben védettek lehetünk a fertőzésekkel és a gyulladásokkal szemben.

Bővebben...

 

Kókuszzsír terápia hideg sajtolású kókuszolajjal

A Coconoil kókuszzsír gyors energiaforrás az aktív hétköznapokhoz. Nemcsak a sportoláshoz ad lendületet, de az agyat is formába hozza, olyannyira, hogy Alzheimer-kór esetén is ajánlják terápiás termékként.

Bővebben...

 

A stevia mindenki számára tökéletes cukorhelyettesítő

Cukor helyett inkább steviát fogyasszunk, mert sokkal egészségesebb, ha steviával édesítjük meg ételeinket.

Bővebben...

 

Hajhullás ellen terápiák

Hajhullás ellen mindenki azonnali megoldást keres. Ha a szokásosnál több haj marad a fésűben vagy reggel a párnán, okot adhat az ijedtségre.

Bővebben...

 

A méhnyakrák elleni oltás

Terápiák méhnyakrák ellen léteznek, de valódi gyógymódot egyelőre nem ismerünk. A betegség diagnosztizálása után sor kerülhet műtétre, sugárterápiára, kemoterápiára.

Bővebben...

 

A szifilisz gyógyítása házilag

Mit tegyünk szifilisz esetén? Mielőbb forduljunk orvoshoz, hiszen a betegnek a fertőzés első két stádiumában a legjobbak a kilátásai a teljes gyógyulásra.

Bővebben...

 

Melyek a székrekedés okai és kezelési módjai

A székrekedés okai eltérőek lehetnek különböző életkorokban. A kor előrehaladtával a bélrendszer működése lelassul, ennek természetes következményeként is jelentkezhet a szorulás.

Bővebben...

 

Hererák tünetek és kezelés

A hererák jelei lehetnek a fájdalom, a herék megkeményedése, érzéketlenné válása, megduzzadása, de előfordulhat, hogy a beteg elnehezültnek érzi vagy víz felgyülemlését tapasztalja a herékben.

Bővebben...

 

Zsírégető és fogyókúra tippek

A fogyás hasról házilag az egyik legnehezebb feladat. Lapos hasat már néhány napos diétával elérhetünk, de az igazi fogyás, amikor a zsírrétegek is megmozdulnak, általában jóval tovább várat magára, éppen ezért nagyon kitartást és türelmet is igényel.

Bővebben...

 

Alacsony vérnyomás ellen természetes gyógymódok

Az alacsony vérnyomás elsősorban kellemetlen tüneteket tud okozni. Bár egészségügyi kockázata jóval kisebb, mint a magas értékeknek, a hozzá kapcsolódó panaszok nagyban ronthatják az életminőséget.

Bővebben...

 

Nyitvatratás

Hétfő 9 00-19 00
Kedd 9 00-19 00
Szerda 9 00-19 00
Csütörtök 9 00-19 00
Péntek 9 00-19 00
Szombat 9 00-19 00
Vasárnap Zárva